perjantai 22. heinäkuuta 2016

IKÄVÄ LIIKENNEONNETTOMUUS


Ensimmäisenä haluan osoittaa osanottoni uhreille, loukkaantuneille ja kaikkien omaisille jaksamista. Ajoin itse onnettomuus paikan vierestä ohi palatessani Espooseen, mutta kiersin paikan 130 tien kautta, joten en nähnyt mitään ikävää. Tässä onnettomuudessa menetettiin ainakin kaksi henkeä täysin turhaan. Kuvat ovat kopio uutisesta iltalehdestä

Valitettavasti hätäily ja ilkeä käyttäytyminen muita ihmisiä kohtaan liikenteessä on viimeisen vuoden aikana  lisääntynyt huomattavasti. Itsekkäästi ajetaan muista välittämättä, koska oma ajaminen koetaan niin paljon tärkeämmäksi. Nämä onnettomuudet voitaisiin helposti välttää. Se ei olisi halpaa ja nopeata, mutta toimivaa sekä pitkän päälle tehokasta. Tarvitaan enemmän koulutusta ja kasvatusta liikenteessä liikkumiseen sosiaalisesti ja muita kunnioittaen. Autokouluissa liikenneopettajat on tähän koulutukseen valmistettu, mutta nykyisellään tavoite näyttää olevan välttää asenne kasvatusta.

Toivotaan kaikkien Suomalaisten kannalta että valitsisimme järkevän tien liikenneturvallisuuden kehittämiseen. Kokeilla ei voi mitata kuinka henkilö käyttäytyy eri liikennetilanteissa, mutta riittävällä koulutuksella muutosta saadaan aikaiseksi.LINKIT UUTISEEN:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti